2011. február 14., hétfő

miért készül ez a blog?

Nem vagyok nagy blogoló, de az esküvőt szervezve úgy érzem van pár információ, amit elég jól sikerült a netről összevadászni. Egy ismerősöm szerint manapság nem lehet esküvőt szervezni 3 millió forint alatt. Hát ez nem igaz. Mi élő példa vagyunk erre! az is igaz, hogy így sokkal több odafigyelést igényel a dolog, viszont nagyon jó látni, ahogy szépen állnak össze a részletek egy kerek egésszé.
Alapvetően két dolgot szeretnék előrebocsátani:
1. nem kell otthon ülő munkamentes életmódot élni ahhoz, hogy saját kezünkben tarthassuk a nagy nap szervezését
2. nem az olyannyira reklámozott nagy nap a lényeg, hanem ami utána jön! Igazából erre kell jól felkészülni és nem az esküvőre magára, mivel az jön és már el is múlik. Szerintem egy házasságot nem az tesz jóvá, ha minden tökéletes az esküvőn, hanem a kommunikáció, és az elfogadó szeretet. Illetve, hogy Isten nem zárjuk ki belőle, mert ő szék harmadik (stabilizáló) lába. De most nem erről fogok írni.
Előreláthatólag nem fogok túl sok bejegyzést közzétenni, de egy-két praktikusat már készítek elő.
Minden kedves menyasszonynak jó olvasgatást kívánok!

2 megjegyzés:

  1. Szia! Örülök, hogy Rád találtam! Mi is esküvőre készülünk, de a miénk augusztusban lesz. És nagyon egyetértek azzal, amiket írtál! (főleg azzal, amiről nem nagyon fogsz :))
    Jó készülődést Nektek!

    VálaszTörlés
  2. Szia Csilla!
    Jó hallani, hogy más is gondolkodik így :) Nekünk kicsit hamarabb most áprilisban lesz az esküvőnk. Igyekszem majd értelmes ötleteket felrakni!
    Nektek is jó készülődést!

    VálaszTörlés